ING

Alles wat u moet weten

Aanmelden

Zodra u zich heeft aangemeld voor het RTL Z Beursspel dient u uw inschrijving te bevestigen. U ontvangt hiervoor een e-mail met een bevestigingslink.

Order plaatsen

Via uw Dashboard en uw Portefeuille kunt u eenvoudig aandelen, ETF's, Sprinters en fondsen aan- en verkopen. U plaatst een order en kiest het gewenste product. U kunt uw lopende orders en uw transactiegeschiedenis real time bekijken op uw Dashboard.


Bekijk ook:

Deelnemers volgen

U heeft ook de mogelijkheid om deelnemers te volgen. U kunt zo de prestaties van de topdeelnemers of vrienden en familie nauwlettend in de gaten houden.

Subklassementen

U kunt een eigen Subklassement aanmaken en het opnemen tegen uw vrienden, familie en collega’s. Zodra u een naam heeft gekozen kunt u beginnen met het uitnodigen van uw vrienden. Uw prestaties worden zowel in het Subklassement als in het Algemene Klassement bijgehouden.

Marktinformatie

In het RTL Z Beursspel heeft u altijd en overal beschikking over de meest recente marktinformatie. De aandelen, trackers en Sprinters worden met de meest recente informatie weergegeven, zodat u altijd up-to-date uw aan- en verkoopbeslissingen kunt maken.

Tradingportefeuille van € 100.000,00

U start het RTL Z Beursspel met een fictief portefeuillebedrag van € 100.000,00. Hiermee kunt u aandelen, ETF's, Sprinters en Fondsen aan- en verkopen.

Maximaal 25% in één onderliggende waarde

Binnen uw portefeuille kunt u maximaal 25% van uw totale kapitaal uitgeven in eenzelfde onderliggende waarde. Voorbeeld: U heeft € 100.000,00 in uw portefeuille. U wilt graag AEX Sprinters aankopen. Vanwege de 25%-regel kunt u op dat moment maximaal € 25.000,00 aan AEX Sprinters Long of Short in uw portefeuille opnemen.’

Maximale verdeling per product type

Op het moment van aankoop mag uw portefeuille voor maximaal:

100% van uw totale kapitaal bestaan uit Fondsen,
100% van uw totale kapitaal bestaan uit ETF's,
100% uw totale kapitaal bestaan uit aandelen,
25% van uw totale kapitaal bestaan uit Sprinters.

Vanwege deze spelregel kunt u bijvoorbeeld maar voor € 25.000,00 Sprinters aanschaffen.

Transactiekosten

In het RTL Z Beursspel worden transactiekosten voor aandelen en Sprinters gehanteerd van € 4,00. Beleggingsfondsen en ETF's zijn kosteloos. Ook de transactiekosten in het RTL Z Beursspel zijn fictief.

Transactietijden Beleggingsfondsen

Op beursdagen worden orders verzameld tot 16.00 uur. Beursgenoteerde beleggingsfondsen worden een keer per dag verhandeld, tegen de koers die dan geldt. De koers wordt elke beursochtend vastgesteld.
Afhankelijk van het beleggingsfonds kan het even duren (1-2 dagen) voordat uw order is uitgevoerd.

Prijzen

Door deel te nemen aan het RTL Z Beursspel maakt u kans op de volgende prijzen. De hoofdprijs wordt toegekend aan de deelnemer die aan het einde van het Beursspel het hoogste rendement heeft behaald.

Spelvoorwaarden

U vindt hier de spelvoorwaarden van het RTL Z Beursspel.