ING

De voordelen

Uw real time dashboard

Uw real time dashboard

Alle informatie overzichtelijk gerangschikt.

Via uw Dashboard heeft u een helder overzicht van al uw acties in het RTL Z Beursspel. Van uw portefeuille en uw rendement, de subklassementen waaraan u deelneemt, tot aan uw transactiegeschiedenis en de algemene statistieken; u vindt alles overzichtelijk gerangschikt op uw Dashboard.

Uw persoonlijke portefeuille

Uw persoonlijke portefeuille

Alles wat u wilt weten over uw prestaties in het RTL Z Beursspel.

U bent altijd en overal op de hoogte van uw persoonlijke prestaties in het RTL Z Beursspel. Uw recente aankopen, het rendement en uw bestedingsruimte worden real time geüpdate, zodat u altijd een up-to-date overzicht heeft van uw prestaties.

Real time marktinformatie

Real time marktinformatie

Echter kan bijna niet!

In het RTL Z Beursspel heeft u altijd en overal beschikking over real time marktinformatie. De aandelen, trackers en Sprinters worden met de meest recente informatie weergegeven, zodat u altijd up-to-date uw aan- en verkoopbeslissingen kunt maken.

Klassementen

Klassementen

Uw performance en die van anderen.

U wilt natuurlijk weten of u kans maakt op mooie prijzen. Uw performance en de prestaties van de andere deelnemers kunt u precies volgen in de verschillende klassementen.

Zo kunt u uw positie terugvinden in het Algemeen Klassement, het Week Klassement en het Dag Klassement. Ook worden uw prestaties in de Subklassementen waaraan u deelneemt bijgehouden.